Hírek
Galéria
Hírlevél
Fórum
Hasznos linkek
HAFF Diploma
HAFF-xxx
Letöltés
8 August 2011
Családi nyaralás LZ FF és IOTA aktiválással - 2. nap
Ivánnal (LZ1PJ) az első Thassos -i exedíciónk (J48DX, J48HW, J48XG - 2004) óta remek baráti kapcsolatot tartunk fenn. Évek óta invitál minket Bulgáriába egy hosszabb családi/rádiós látogatásra, melyet végül sikerült összeegyeztessünk a naptárainkkal.

2011.Aug.6 - Vasárnap

Kora reggel kísérletet tettünk bejutni a versenyállomásra, de sajnos a szombati verseny végeztével (helyi idő szerint hajnali háromkor!) az állomás tulajdonosa bezárta az ajtót és a biztonsági őr sem tudott segíteni, így ritka lehetőségként visszatértünk az alváshoz. A mai napot kirándulással terveztük eltölteni. Iván javaslatait is figyelembe vettük amikor útitervet készítettünk, de alapvetően a délelőttöt a geocaching jegyében töltöttük el.

Mivel Breznikben egyetlen pékséget vagy más reggelizésre alkalmas éttermet sem találtunk végül egy helyi boltocskában vettünk alapanyagokat egy reggeli piknikhez. Egy csupa gödör úton mintegy 10 km megtétele után jutottunk el Gurulyatba, ahol egy közeli dombon monumentális emlékmű áll, és ahol elköltöttük a reggelit. Azt hittük ilyen elhagyatott és nehezen megközelíthető helyen rajtunk kívül csak a madarak járnak, de meglepetésünkre más látogatók is érkeztek ak

HA0HW & HA4DX